T-1.2

2013.02.17. 15:02

image_1361109585.jpg_2592x1936

Délelőtt megjöttek a dobozokért, picit fura volt látni becsomagolva a fél életünket, de Apu sokat segített, hordta őket rendületlenül, mert amit itt láttok az kb a harmada a teljes mennyiségnek,a többi lekerült a pinyóba. 

A pénteki nap egyébként extra húzósra sikerült, rohangálás az utolsó pillanatban.  A dokibácsi sem volt túl kedves oltás tekintetben, úgyhogy azzal még lesz itt is 2 körünk. Mivel hoznunk kellett magunkkal a szurikat, amiket ugye a gépre eselyünk nem volt felvinni (a hátizsákom alján lévő műanyag darts szettemért persze, hogy szétborították egyből az egészet), még volt egy laza futkosás jégakkuért és hűtőtáskért. Mivel az viszont szezonális termék - télen ugye az okosok szerint miért akarnál bármit a meleg autóban szállítani, aminek hűtés kell - esélyünk nem volt a beszerzésére. Apu volt a Hero szokás szerint: régi autós eü.dobozból, jegakkukból, pukkanós fóliából - meggájverként - meggyártotta nekünk a szuper házi szállitó egységet! Primán működött, utólag is nagyon szépen köszönjük !

A bejegyzés trackback címe:

https://pekingidiodak.blog.hu/api/trackback/id/tr185085025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása