I say Andy, you say C!!!

2013.04.18. 07:22

Amióta kijöttünk, még nem csaptunk oda egyszer sem. Se rendesen, se sehogy. Persze volt épp elég újdonság, jelenleg is eléggé az elején tartunk a dolgoknak, de azért egyre jobban belakjuk az új kis életünket. Valószínüleg éppen ezért egy ideje fel-feljön a téma, hogy menjünk már el bulizni egyet. Ez rendben is van, de helyismeret híjján ez nem olyan egyszerű manőver, amilyen helyeken eddig voltunk azok meg nem igazán olyan partyzós hangulatúak voltak. Érdeklődtünk már többfelől is, hogy hogy is van itt ez a "bulizzunkegyet szombateste" dolog, de eddig leginkább elkeserítettek a válaszok, hogy azért ne felejtsük el, ez nem Európa... Láttunk a múlt hétvégén pár klubbszerű hipermodern építményt egyik útunk során (megjegyezném, egy kisebb afrikai ország éves költségvetésével megeggyező értékű autóparkkal a bejáratuk előtti parkolókban), majd utánanézek, hogy milyen zenét is játszanak, illetve valami partyfotót csak feltesznek, amiből leszűrhető, hogy a mi elképzelésünknek megfelelő lehet-e a társaság.

Lehet, hogy tudat alatt már tényleg nagyon mehetnékem van, mert tegnapelőtt főzés közben valahogy bekerült a magnóba a Nightlife 5. Mikor TT hazaért, a folyósón még nem igazán tudta, hogy mostakkor tényleg nálunk üvölt-e a zene, vagy hogy is van ez, de mikor belépett és csak annyit látott hogy masszívan bólogatok, füligszáj lett egyből. Úgy néz ki valaki nagyon szeret odafennt, vagy csak nagyon jó kisfiú voltam idén, mert tegnap ahogy szörfölök az internet csodálatos világában, észreveszem, hogy kedvenc DJ-m frissítette infótengerét. Nézem a fellépési helyszíneket, jééééé nincs is olyan nagyon messze Japán, pont "errefelé" turnézik. És nicsak, utolsó állomás BEIJING!!!

andyc.jpg

Óriás kutatás egyből, kiderült, hogy Május 11.-én lesz a Nagyfal Zenei Fesztivál:

http://www.greatwallmusicfestival.com/index.asp

Egyből felizzottak a vonalak, és teljes egyetértésben arra a döntésre jutottunk, hogy nélkülünk idén esélyük sincs megrendezni. Picit átfutva a honlapjukat olyan, mintha egynapos Sound lenne zeneileg, hangulatilag meg talán Volt. A látvány mondjuk szerintem nem lesz gyenge:

 gwm.jpg

Lényeg a lényeg, 4 hét múlva okosabbak leszünk, és reméljük egy óriási élménnyel gazdagabbak.

Beijing make some noize, I can't hear you!!! Andy C is in tha house! :D

A bejegyzés trackback címe:

https://pekingidiodak.blog.hu/api/trackback/id/tr935232557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mokushok 2013.04.19. 23:17:02

Party update itthonról: 8 év után bezár a Studio, De ott már úgyis hallhattad a mestert eleget... Kíváncsi vagyok viszont hogy a Kínai Nagy Falnak milyen az akusztikája :D

PekingiKacsa 2013.04.23. 09:00:13

@Mokushok: Nem is tudom mi lesz ezentúl a szombat esti program... és hogy ApróMokush már nem láthatja, ezek után érdemes neki felnőni?! :)
süti beállítások módosítása